Home HappyHalloween.nl

Totaal Theater presenteert Halloween 2017

Share this

Theater- & Organisatiebureau TOTAAL THEATER uit ‘s-Hertogenbosch heeft ook dit jaar weer een speciaal Halloween aanbod.

QuasimodoQuasimodo
Quasimodo werd misvormd geboren met een gebochelde rug en een mismaakt gezicht.
Hij werd verbannen in de torens van de Notre Dame waar hij elk uur de klokken luidt met zijn lenige lichaam en geslinger aan de touwen.
Het harde geluid van klokken heeft hem doof gemaakt.
Een op het eerste gezicht een angstaanjagend personage, maar daarentegen een aandoenlijke man met een heel klein hartje.

Prince of Darkness
De Prince of Darkness zweeft angstaanjagend tussen de mensen door met een vaartje waar je niet aan kunt ontsnappen. Ondertussen jongleert hij met vlijmscherpe messen of eventueel op aanvraag met vuur. U bent gewaarschuwd. Hij kan natuurlijk ook ineens opduiken en u de stuipen op het lijf jagen. Alles met een glimlach en een knipoog natuurlijk. De snelheid waarmee Dracula zweeft varieert tussen stapvoets en 25 km/uur. En hij zweeft zelfs achteruit. De act wordt begeleid met spookachtige muziek.

Las Madamas Muertas
Een sfeerrijke, kindvriendelijke, kleurige act vol interactie met humor en beweging. Een eye- & earcatcher met een hoog esthetisch gehalte. Deze oogstrelende, luchtige Madamas dartelen zwevend door het leven. Hun vrolijke, sierlijke skeletgezichtjes glijden mysterieus langs je heen. Ze spelen, flirten en palmen je graag in met hun macabere dans in de mist die om hen hangt. Volg ze en zie wie ze zijn: chique, artistieke dames uit de dood, opgestaan om zich levendig te vermaken met de mensen. Luister naar de bijzondere muziek die om hen heen vlindert: het geluid van hun mystieke wereld.

Heksen op Hoge PotenHeksen op Hoge Poten
Deze spannende Heksen op Hoge Poten zijn ietwat ondeugend met hun bezem.
Vanuit de hoogte nodigen ze uit tot interactie, maar… pas op!
Sta ze niet in de weg, ze kunnen humeurig zijn en een tikkeltje arrogant tot irritant, maar voor de kleintjes heel tolerant.
Ze zijn lelijk, maar niet echt gemeen en met hun aanstekelijke lach zorgen ze voor magische momenten.

Space-Ci-MenSpace-Ci-Men
Space-Ci-Men is een groep van vijf robots.
Ze wandelen rond om het menselijk leven te leren kennen en ze scannen iedereen die ze tegen komen. Zij zijn nieuwsgierig: ze lopen achter je, staan naast je en kijken je aan zoals jij naar hun kijkt. De robots weten niets van de menselijke soort, maar ze leren snel en slaan alles op op hun harde robotschijf.
Space-Ci-Men, waar komen ze vandaan, wat willen ze??? Niemand weet het!!!

The SkeletonsThe Skeletons
“Nooit gedacht, totaal onverwacht en toch gekomen!"
Zij zoeven voorbij met angstaanjagend geluid, in rook gehuld…
The Skeletons!!!

 

Le DiableLe Diable
Staande in zijn schaduw brengen twee poppenspelers deze 2m10 hoge duivel tot leven. Dit gebeurt met behulp van een techniek die gebaseerd is op het Japanse Bunraku poppentheater. Door de natuurlijke en realistische bewegingen van het lichaam van Le Diable kan niemand vertellen wie nu wie manipuleert. Wie is de echte pop en wie is de ware meester? Pas op, want Le Diable is in de stad om nieuwe zieltjes te winnen.
Kijk hier voor meer Halloween-acts



Theater- & Organisatiebureau TOTAAL THEATER
Rompertcentrum 32
NL-5233 RE ‘s-Hertogenbosch
    
Tel. +31 73 648 05 98
Fax. +31 73 648 05 99
info@totaaltheater.com
www.totaaltheater.com

Las Madamas Muertas

Een sfeerrijke, kindvriendelijke, kleurige act vol interactie met humor en beweging. Een eye- & earcatcher met een hoog esthetisch gehalte. Deze oogstrelende, luchtige Madamas dartelen zwevend door het leven. Hun vrolijke, sierlijke skeletgezichtjes glijden mysterieus langs je heen. Ze spelen, flirten en palmen je graag in met hun macabere dans in de mist die om hen hangt. Volg ze en zie wie ze zijn: chique, artistieke dames uit de dood, opgestaan om zich levendig te vermaken met de mensen.
Luister naar de bijzondere muziek die om hen heen vlindert: het geluid van hun mystieke wereld.