Home HappyHalloween.nl

The Horror Zone

Share this

Vanaf vrijdag 3 november tot en met zaterdag 18 november valt de duisternis over het Historiapark in Best.

Elke vrijdag- en zaterdagavond van 19 uur ’s avonds tot 23 uur neemt de zwarte dood Best in haar ferme grip. In de huiveringwekkende scare zones en haunted houses vol dood en verderf word je aan je haren meegesleurd, terug naar de duistere geschiedenis van de middeleeuwen.

Haunted Houses
De avond valt, arme sloebers nemen de straten over. Smekend om genade of simpelweg een kleine aalmoes voor een stervende ziel. Geen enkele plek is veilig in de scare zones en Haunted Houses van The Horror Zone. Ben jij bestand om de zwarte dood in de ogen te kijken? Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet, eindig je in het pesthuis.The Horror Zone

Locatie
In november neemt The Horror Zone het terrein van het Spelebos op Park Historia in Best over. Het normaal zo vredig en groene terrein tussen Best en Son wordt vanaf 3 november 2017 ondergedompeld in de dood en verderf die de middeleeuwen heeft gekend. Met twee Haunted Houses, twee Scare Zones en een hoop entertainment zal The Horror Zone dit jaar grootser en gruwelijker zijn dan ooit tevoren.

Ook vind je op het terrein een bar waar je even op adem kunt komen met een lekker drankje en een foodtruck voor onze hongerige slachtoffers.

Tickets The Horror Zone
Data: 3 & 4, 10 & 11, 17 & 18 november 2017
Tijd: 19:00 t/m 23:00
Locatie: Museum Bevrijdende Vleugels, Best

Toegang: vanaf €15,-

via: www.horror-zone.nl/tickets