Home HappyHalloween.nl

The Amsterdam Dungeon

Share this

The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts, een unieke, spannende 'walkthrough' show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Het is ook erg grappig en soms een beetje eng.

Zij vinden het geweldig en ze weten dat jij dat ook zult vinden, omdat:

  • Ze een gruwelijke nieuwe show hebben: The Dungeon Tavern.
  • Het leerzaam leedvermaak is.
  • Je 12 shows en 10 acteurs gaat beleven.
  • Het zowel grappig als angstaanjagend is.
  • Geen tour hetzelfde is, jij maakt namelijk deel uit van de ervaring.

Zij zijn de zwarte komedie van attracties; donker, ‘sfeervol’ en erg grappig!

HOE WERKT HET?

The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam. Het gaat over Amsterdam’s donkere geschiedenis. Je gaat per groep van maximaal 30 personen naar binnen, waarna je de kerkers ingaat en alle shows gaat beleven. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt elke 10 à 15 minuten.

WAT GA JE BELEVEN?The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam.

We zijn beter en stoutmoediger dan we ooit geweest zijn. Wij zijn de Amsterdam Dungeon. Beleef 12 shows, 10 acteurs, 500 jaar geschiedenis in één unieke omgeving. Durf jij dit aan?

Dompel jezelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Nu met nieuwe en verbeterde shows. Lach en gil nerveus om onze kakelende heksen. Kijk, ruik, luister en huiver. Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je gelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

Naar de website en bestel snel je tickects.