Home HappyHalloween.nl

Halloween op Pampus

Share this

Halloween Island - Het mysterieuze fort met zijn nauwe gangen en verborgen kamers verandert tijdens Halloween in het grootste en mooiste spookhuis van het land.

Er komen drie routes door het authentieke fort. Eentje is meer happy dan scary (voor de kleintjes), maar die andere twee... Vet eng zijn ze.

Halloween Island is een uniek evenement dat alleen op Pampus kan plaatsvinden. Het is niet te vergelijken met andere Halloween-events in het land. Alles is doordrenkt van de ziel van Pampus, de ziel van het fort en de ziel van de soldaten die vroeger op ons forteiland leefden. Geen Amerikaanse toestanden met horror-, treiter- of killer clowns of met filmpersonages als Freddy Krueger, Hannibal Lecter, Ghostface of Chucky. Nee, op Pampus wordt het OUD HOLLANDSCH GRIEZELEN en dat maakt het veel levensechter, veel geloofwaardiger en daarmee ook veel enger en gruwelijker. Tenminste... aan de creepy oostkant van Pampus, want we denken ook aan de kleine kinderen die Halloween komen vieren. Leuk-eng houden we dan ook zoveel mogelijk gescheiden van dood-eng. Let daar als bezoeker ook op. Zeker als je in vol ornaat op het eiland arriveert..

Voor meer infomatie ga je naar hun website

Halloween op Pampus

Halloween op Pampus