Home HappyHalloween.nl

Nieuws

Diverse nieuwsitems over alles wat maar met Halloween te maken heeft.

 • 30-10-2017 - HappyHalloween

  Heel veel plezier allemaal! HappyHalloween


  Lees verder >>>

 • 26-10-2017 - Halloween Walk

  De Stadshart Zoetermeer Halloween Parade is inmiddels niet meer weg te denken uit het Stadshart van Zoetermeer! Een evenement voor mummies, vampieren, heksen, zombies, creepy demonen, frankensteins, monsters en nog véél meer angstaanjagende figuren!..


  Lees verder >>>

 • 22-10-2017 - Nederlands Thrillerfestival

  Het Nederlands Thrillerfestival is een niet meer weg te denken evenement dat jaarlijks plaatsvindt in Zoetermeer. De stad wordt een week lang omgedoopt tot Thriller City en in die week vinden er veel spannende culturele activiteiten plaats.


  Lees verder >>>

 • 17-10-2017 - Halloween Horrorshow

  Op zaterdag 28 oktober presenteert Mr. Horror voor de achtste keer de Halloween Horrorshow: een nachtelijke horrormarathon in het majestueuze Pathé Tuschinski Amsterdam en diverse andere theaters door het hele land!


  Lees verder >>>

 • 14-10-2017 - Halloween met kinderen

  Oktober is de maand van Halloween. In de herfstvakantie worden er daarom griezelig gave Halloween activiteiten georganiseerd op verschillende vakantie- en pretparken. Maar waar vind je dit jaar de grootste griezels, de spannendste attracties en shows die je de rillingen bezorgen?


  Lees verder >>>

 • 18-09-2017 - Programma Amsterdam Halloween Festival

  Persbericht - Het Amsterdam Halloween Festival 2017 van Amsterdam Spook heeft 6 dagen aan ziekelijk Halloweenplezier voor je in petto!


  Lees verder >>>

 • 05-09-2017 - Halloween Zwolle 2017

  Beleef het spannendste Halloween event van het jaar in Zwolle, waar zombies, monsters en andere griezels de binnenstad overnemen.


  Lees verder >>>

 • 05-09-2017 - Halloween Hondentocht

  KNGF Geleidehonden organiseert op zaterdag 28 oktober de Halloween Hondentocht. Tijdens deze sponsorloop wandelen huishonden met hun bazen door het Amsterdamse Bos en dragen zo bij aan de opleiding van geleidehonden. Dat meldt KNGF Geleidehonden.


  Lees verder >>>

 • 25-08-2017 - Comic Con Amsterdam 2017

  Op 2 en 3 september 2017 opent COMIC CON Amsterdam voor de tweede ronde!


  Lees verder >>>

 • 15-08-2017 - TOYLAND Halloween Costume Party

  Met gruwelijk veel enthousiasme presenteren wij van Amsterdam Spook de 17de editie van ons Halloween-kostuumfeest in Amsterdam. Elk jaar vieren we Halloween met een nieuw thema, zoals Freak Show, Monster Bash, Mad Science, en het scifi-thema van vorig jaar: Dead Space.


  Lees verder >>>

Bax-shop.nl - alles voor de DJ, Producer en Muzikant!


HUNT

24/7 Discount