Home HappyHalloween.nl

Nieuws

Diverse nieuwsitems over alles wat maar met Halloween te maken heeft.

 • 23-08-2018 - Horrorcircus komt naar Malieveld

  Het ‘gevreesde’ Circus of Horrors komt naar Den Haag. Op 4 en 5 januari komt het spektakel vol zwaardlikkers, bloederige acrobaten en angstaanjagende clowns naar het Malieveld.


  Lees verder >>>

 • 25-03-2018 - Halloween - the movie returns

  Jamie Lee Curtis keert terug naar haar iconische rol als Laurie Strode, die haar laatste confrontatie tegemoet gaat met Michael Myers, de gemaskerde figuur die haar achtervolgd heeft sinds ze maar net ontsnapt is aan zijn moordpartij op Halloweennacht vier decennia geleden.


  Lees verder >>>

 • 25-03-2018 - Attractiepark Toverland zoekt scare actors

  In Toverland vindt ook dit jaar het populaire Halloween-evenement plaats. Het attractiepark is hiervoor op zoek naar maar liefst tachtig scare actors die het leuk vinden om in de huid van de diverse karakters te kruipen. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de audities via de website van Toverland.


  Lees verder >>>

 • 25-03-2018 - Haashow St. Louis USA.

  The Halloween & Attractions Show opent haar deuren voor 4 dagen in St. Louis. 22 t/m 25 maart kan je daar je Halloween hart ophalen tijdens deze Halloween beurs.


  Lees verder >>>

 • 30-10-2017 - HappyHalloween

  Heel veel plezier allemaal! HappyHalloween


  Lees verder >>>

 • 26-10-2017 - Halloween Walk

  De Stadshart Zoetermeer Halloween Parade is inmiddels niet meer weg te denken uit het Stadshart van Zoetermeer! Een evenement voor mummies, vampieren, heksen, zombies, creepy demonen, frankensteins, monsters en nog véél meer angstaanjagende figuren!..


  Lees verder >>>

Bax-shop.nl - alles voor de DJ, Producer en Muzikant!


HUNT

24/7 Discount