Home HappyHalloween.nl

Halloween in Drouwenerzand 2017

Share this

Elke zaterdag in oktober èn woensdag 25 oktober kan je naar de Halloweendagen en is het attractiepark geopend van 13.00 - 21.00 uur.

De spectaculaire Vuurwerkshow wordt verzorgd door Caffero, benieuwd wat je kunt verwachten? Kijk dan snel hier: Halloween vuurwerkshow!

Kom ook griezelen en genieten van de vele spectaculaire extra's! Noteer deze data in je agenda, spreek af met vrienden en vriendinnen en samen maken we er een onvergetelijke tijd van! Halloween bij Drouwenerzand is geschikt en bedoelt voor het hele gezin! Hieronder leggen we uit hoe een Halloweendag er (ongeveer) uitziet. Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen elke zaterdag in oktober èn woensdag 25 oktober geopend van 13.00 - 21.00 uur.

Een Halloweendag is ècht anders dan anders.
Het gehele park is in Halloweensfeer met o.a.: strobalen, pompoenen, kalebassen, uitgeholde pompoenen met lichtjes, maisstengels etc.. Naast alle attracties kun je gratis naar het Halloweenhuis, Huyze den Vilder, de Scare Zone en the Maze.  Er staat een grote tent in het park, deze is voorzien van kachels, dus lekker behaaglijk. 
Van 13.00 - 17.00 uur lopen er vriendelijke Halloweenfiguranten door het park, leuk voor alle kinderen die de Scare Zone te spannend vinden.
Tot 18.00 uur kun je dus door het gehele park lopen zonder dat je echte Halloween griezels tegenkomt.
Vanaf 18.00 uur lopen er (alleen) griezels in de Scare Zone, adviesleeftijd 12+.

In het Wondencentrum kun je je een supergave wond laten aanbrengen, gratis voor alle gasten (13.00 - 17.00 uur).

Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor 12 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor al onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloweendag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

De keuken is tijdens een Halloweendag geopend vanaf 14.00 uur. Op Halloween Square wordt vanaf 14.00 uur smakelijke braad- en curryworsten en churros  bereid. Voor gasten met een Halloween VIPticket gratis.

Op een gave exclusieve plek in het park kun je een griezelige foto met een griezel laten  maken, deze krijg je gelijk (in een mooie envelop) mee naar huis. Voor gasten met een Halloween VIPticket is de foto gratis. (16.00 - 21.00 uur)

Het Halloweenhuis, de Scare Zone en the Maze hebben een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder. Huyze den Vilder is geschikt voor alle leeftijden, maar gericht op kinderen ca. 4 tot 12 jaar. Gasten met een Halloween VIPticket genieten van 1x voorrang bij deze huizen en the Maze.

De entree aan de kassa is € 14,00, maar online geniet je van een super korting èn kun je via de snelingang: € 11,75 per persoon! 

Wil je voorrang èn voordeel dan koop je Halloween VIPtickets voor slechts € 19,99 per persoon, dit biedt ook vele extra's. Kijk hier maar eens: Halloween VIPtickets.

 

www.drouwenerzand.nl

Drouwenerzand Attractiepark
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen
Tel. 0599-564 360
E-mail info@drouwenerzand.nl

Halloween bij Drouwenerzand 2017