Home HappyHalloween.nl

Helledoorn wordt weer Heksendoorn

Share this

Houdt u van griezelen? Bezoek dan op openingsdagen van 8 oktober t/m 29 oktober Heksendoorn, het Halloween evenement voor families!

Opperheks Odelia is een maand lang de baas van het park en heeft het hele park aangekleed met pompoenen, bezems en andere griezelige attributen. Daarnaast zijn er leuke extra's voor jong en oud. Kinderen t/m 11 jaar mogen zelfs verkleed naar het park komen.

Dit jaar biedt Heksendoorn tal van vernieuwingen!  Ben je 14 of ouder kijk dan maar eens naar de Scream events! Vrijdag de 13e dit jaar in de Halloween maand!

Heksendoornavonden!

Beleef samen een griezelig avontuur in het donker op zaterdag 21 of 28 oktober 2017. Vinden uw kinderen de griezels iets te spannend? Met de toverstaf (verkrijgbaar op het park) zullen alle griezels ze met rust laten! De avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Het Horror Hotel

Avonturenpark Hellendoorn opende tijdens Heksendoorn 2016 de deuren van een nieuw ondergronds spookhuis! In Het Horror Hotel heeft zich de afgelopen jaren niemand meer uitgecheckt.... wie weet wie je nog van vorig jaar tegen komt.......

Heksendoorn met Opperheks Odelia

Download je eigen Halloween Masker

Maak een foto van jouw ingekleurde masker, plaats deze op onze Facebookpagina en wie weet win jij één van de Heksendoorn tickets, waarmee je gratis kunt komen griezelen! De winnaars worden op de Facebookpagina bekend gemaakt. Kijk voor actuele openingsdagen en meer informatie over dit vriendelijke Halloween evenement op www.heksendoorn.nl.

Adres:
Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn

Telefoon: 0548 - 659 159
E-mail: info@avonturenpark.nl
Facebook: www.facebook.com/avonturenpark
Twitter: www.twitter.com/avonturenpark