Home HappyHalloween.nl

De Spookgrot

Share this

Je begint met een vrolijke rondleiding in de grotten van Daelhem, maar wat blijkt, het wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten....

Als de gids jou en je collega's even in het donker achterlaat merk je dat je niet alleen in het gangenstelsel bent. Een bijzonder sjofel gekleede archeoloog is met zijn onderzoek bezig en stoort zich mateloos aan jullie aanwezigheid.
Nadat hij het nodige getier over je heeft uitgegooid maakt hij de groep onverwacht deelgenoot van de eeuwenoude legende van Heer Reginald van Valkenburg.

Na een afschuwelijke broedermoord werd hij in de donkere kille grotten aan zijn lot overgelaten. Volgens de overlevering kent zijn geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert. De archeoloog stuurt jullie daarom op pad door de zeer spaarzaam verlichte gangen voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren danig op de proef worden gesteld.

De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer je denkt dat je het er ongeschonden vanaf gebracht hebt, begint de ellende pas goed...

www.spookgrot.nl